Tjenestekatalog

Connected League

Oppføringer

Connected League, - Hva betyr CL for klubbene og ligaene ? Populær

Av 186 nedlastinger

Last ned (pdf, 71 KB)

2016-CL-TJENESTEKATALOG-INFO.pdf

Connected League handler om å koble fansen/kundene til klubben/ligaen.

Fra 2006 da fotballen fikk den første media - milliarden har Tippeligaen vært en Connected League, dvs en liga med et felles nettverk som knytter alle arenaene sammen. I dette nettverket er det felles tjenester som i særlig grad er knyttet til Medieproduksjon.

Publikums krav og den allmenne teknologiske utvikling gjør at fotballen må kunne tilby konkurransedyktig mobilbasert innhold og tjenester på og utenfor arenaen. Derfor vedtok klubbene enstemmig en videreutvikling av felles ressurser og igangsetting av "Trådløs Stadion - Connected League" med en felles mal for alle i 2013.

Connected League, - Hva er det? Populær

Av 216 nedlastinger

Last ned (pdf, 8.31 MB)

2016-Feb-Connected League-Hva-er-det?.pdf

“For oss i Viking er våre supportere og våre samarbeidspartnere det viktigste. Det å kunne tilby publikum på Viking stadion et velfungerende trådløst nett og rykende fersk, oppdatert informasjon. Etter det første året med Connected League kan vi rapportere om positive tall fra denne satsningen“, - adm.dir Eirik Henningsen, Viking.
Her finnes informasjon om hva Connected League egentlig er og kan gi. 

default Tjenester fra NTF i Connected League Populær

Av 231 nedlastinger

NTF har utviklet en rekke tjenester i Connected League og flere er på gang. Her får du en kort oversikt over bakgrunn, tjenester som er utviklet og tjenester som er til utredning / under utvikling.

What is Connected League Populær

Av 289 nedlastinger

Presentasjon av hva Connected League ved EPFL (European Professional Football League) symposium i Stockholm oktober 2014